Бъди във връзка …

ВИДИМА и 

БЕЗ да губиш себе си!

 

 

 

За мен Психолог Олга Николаева

 

Чувствайки се спокойна със самата себе си, и свързването ти с другите става с лекота.

Общуването ти е пълноценно изпълнено с откритост и любопитство.

С интерес към другия и това което се случва между вас.

Дори обикновения разговор става НЕОБИКНОВЕН.

 

УВАЖЕНИЕ

УДОВЛЕТВОРЕНИЕ

УДОВОЛСТВИЕ

 

Живота е УДИВИТЕЛЕН,

когато спреш да се страхуваш, че ще сбъркаш или ще бъдеш изоставена или отхвърлена.

 

За мен Психолог Олга Николаева

 

При работата си като психотерапевт помагам на жени 

 

  • Намирайки начин между семейството и ангажиментите си, да се погрижиш за своите нужди и желания. Без това да ощетява другите, но да имаш ВРЕМЕ, ВНИМАНИЕ и ГРИЖА за СЕБЕ СИ.

 

  • Свързвайки се с усещането си за ЖЕНА да се довериш на себе си! На изборите и решенията си! На тялото си! Чувствата!Емоциите! Интуицията си! Да възстановиш дълбоката си ЖЕНСКА СИЛА.

 

  • Променяйки себе си променяш и общуването си с другите – съпруг, деца, родители, приятели, колеги. Задължителното и  едно и също, се превръща в желано, неподправено, ОТКРИТО и ИСТИНСКО.

За мен Психолог Олга Николаева

За мен

Казвам се Олга Николаева. Психотерапевт и психолог, дълбоко ценяща терапевтичната си дейност. Начина ми на работа е насочен към практичното и ефективно приложение на осъзнатото. Психотерапията е в самата река на живота, не нещо отделено от нея. Именно това е и в основата на работата ми.

 

Щастлива майка съм, благословена със своя син и с цялата палитра на майчинството.

 

По душа съм творец, който цени красотата и може да я открие навсякъде.

 

Аз съм жена, дълбоко свързана със себе си. Отдадена на работата си, намирам баланс между желаното и нужното.

 

Благодарна съм за живота, който имам. Щастлива съм с всичко в него и се гордея със себе си и с постигнатото. С успехите и с грешките си (най-ценните уроци). С бурите и ураганите (най-каляващите), и с прекрасното време (радостта от живота).

 

Най-тъмно е преди изгрева, но след като го видиш разбираш, че си заслужава всяка секунда до появата му, също както и всичко в живота.

 

Залязващото слънце – възторг и едновременно с това притихване пред великолепието му. Сладко-горчиво  усещане за загуба и  едновременна свързаност и все пак отделеност, за слабост и едновременно с това огромна сила – краят е възможността за ново начало.  

 

И живота с всички нюанси, възможности и преживявания в кръговрата, между тези две точки – изгрева и залеза.

 

Живота ТУК и СЕГА, такъв какъвто е!

 

За мен Психолог Олга Николаева

Мога да съм ти полезна чрез:

Индивидуалната психотерапия е продължителен процес от минимум 6-8 месеца до година и повече. В него имаш възможност да разбереш, защо и поради какви причини имаш съответните трудности, повтаряш дадени ситуации, имаш конкретни преживявания и тн., и най-вече как можеш да ги промениш.

 

Консултация , при нея в рамките на 60 минути намираш отговори и получаваш повече яснота на конкретен проблем, трудност  или ситуация. При необходимост консултациите могат да бъдат и повече от една.

 

Методите ми на работа са базирани на гещалт психотерапия. Акцентирам върху експериментиране и придобиване на опитност чрез преживявания. За целта използвам различни техники и упражнения.

 

Помагам ти да свързваш мислите и усещанията си, с чувствата и емоциите си. Да разбираш езика на тялото си.

 

Имам опит, знания и умения, за да ти помогна да се довериш на себе си и на процеса. Завършила съм магистратура във ВСУ „Черноризец Храбър“, специалност психология и психопатология на развитието, както и четири годишно обучение в Гещалт института в София (БИГТ). Придобила съм опит в лична и в групова  гещалт психотерапия, както и в други школи и обучения.

Създай здрава и подкрепяща връзка със себе си.