Психологическа консултация Психолог Олга Николаева

Психологическата консултация ти помага:

Виждайки и разбирайки скрития смисъл на неясните за теб неща, осъзнато и спокойно, да можеш да  правиш избори и взимаш решения!

 

Имайки нужните отговори, да можеш и да ги прилагаш, чрез структура и вътрешна яснота, за целта която искаш да постигнеш!

 

Надмогвайки притесненията да не сбъркаш и после да съжаляваш, които те  задържат на едно място да предприемеш действие, без да отлагаш!

Психологическа консултация Психолог Олга Николаева

ЯСНОТА~ ПРЕНАРЕЖДАНЕ~ ДЕЙСТВИЕ

 

Като психолог, по време на  консултацията,  ти помагам да осъзнаеш ситуацията в нейната цялост. Да намериш яснота, за случващото се.

 

Помагам ти да разшириш кръгозора си и така да видиш възможностите, които стоят пред теб. Това е процес, който води до разкриване на скритите или неизказани неща в дадена ситуация или преживяване.

 

През цялото време получаваш моята подкрепа, без да взимам страна или да ти давам готово решение. Ти сама достигаш до него. Само така ще си мотивирана да действаш, за да промениш, това което не харесваш в живота си.

 

Психологическата консултация е с продължителност до 60 мин. В рамките на това време изкристализира същината на трудността или нуждата, която стои зад думите и  действията/ или липсата на такива.

.

В случай на необходимост броя на консултациите може да бъде и повече от една.

Психологическа консултация Психолог Олга Николаева

Консултацията Е подходяща за теб:

  • Имаш въпрос, дилема, трудност или казус целящ яснота за да вземеш решение или да пренаредиш неща. Да структурираш планове, дейности, ежедневие , събития и други.
  • Иискаш да провериш дали си във твоята посока или нещо пропускаш.
  • Искаш да поговориш или спокойно да споделиш лични неща в конфиденциалност с психолог / психотерапевт, който е безпристрастен към твоята семейна или фамилна система.
  • Си отворена да чуеш и други гледни точки и възможности.  
  •  

Консултацията НЕ Е подходяща за теб:

– Не си готова да осъзнаеш причините за действията си и изборите си, или отказваш да чуеш отговорите, които самата ти дълбоко в себе си знаеш.

– Проблема е изцяло в другите, и те е нужно да се променят, а  всичко в теб е наред.

– Избягваш да поемаш лична отговорност за избори, решения, трудности.